mirrors/SokoMan.git
6 years agohledani v carovejch kodech master
Thomas Mudrunka [Wed, 25 Jun 2014 10:43:38 +0000 (12:43 +0200)] 
hledani v carovejch kodech

6 years agoLimit dlouhejch vypisu v kase
Thomas Mudrunka [Mon, 23 Jun 2014 18:18:26 +0000 (20:18 +0200)] 
Limit dlouhejch vypisu v kase

6 years agoLepsi generovani etiket
Thomas Mudrunka [Thu, 19 Jun 2014 16:55:28 +0000 (18:55 +0200)] 
Lepsi generovani etiket

6 years agozapujceny HW
Thomas Mudrunka [Mon, 12 May 2014 17:21:39 +0000 (19:21 +0200)] 
zapujceny HW

6 years agolocation search
Thomas Mudrunka [Wed, 12 Mar 2014 18:11:09 +0000 (19:11 +0100)] 
location search

6 years agoZaporne castky v bance
Thomas Mudrunka [Tue, 4 Feb 2014 02:13:43 +0000 (03:13 +0100)] 
Zaporne castky v bance

6 years agoHezci nastylovani tabulek
Thomas Mudrunka [Mon, 2 Dec 2013 14:55:03 +0000 (15:55 +0100)] 
Hezci nastylovani tabulek

6 years agoFont-size 75%
Thomas Mudrunka [Sat, 23 Nov 2013 12:23:07 +0000 (13:23 +0100)] 
Font-size 75%

7 years agoHezci samolepky
Thomas Mudrunka [Tue, 24 Sep 2013 11:26:57 +0000 (13:26 +0200)] 
Hezci samolepky

7 years agoVkusnejsi screenshot
Thomas Mudrunka [Tue, 18 Jun 2013 23:40:46 +0000 (01:40 +0200)] 
Vkusnejsi screenshot

7 years agoOdstraneni podpory veci na pocet z kodu (jeste je potreba odstranit podporu z modelu)
Thomas Mudrunka [Tue, 18 Jun 2013 22:52:24 +0000 (00:52 +0200)] 
Odstraneni podpory veci na pocet z kodu (jeste je potreba odstranit podporu z modelu)

7 years agoDokumentace migrace DB
Thomas Mudrunka [Sat, 15 Jun 2013 00:54:56 +0000 (02:54 +0200)] 
Dokumentace migrace DB

7 years agoPreset barcodu
Thomas Mudrunka [Sat, 15 Jun 2013 00:20:33 +0000 (02:20 +0200)] 
Preset barcodu

7 years agoBarcode Debug
Thomas Mudrunka [Sat, 15 Jun 2013 00:16:26 +0000 (02:16 +0200)] 
Barcode Debug

7 years agoVarovna hlaska
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 23:52:21 +0000 (01:52 +0200)] 
Varovna hlaska

7 years agoHezci tlacitka
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 23:50:15 +0000 (01:50 +0200)] 
Hezci tlacitka

7 years agoOprava PDF
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 23:46:05 +0000 (01:46 +0200)] 
Oprava PDF

7 years agovic stitku
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 23:39:09 +0000 (01:39 +0200)] 
vic stitku

7 years agosexy sipecky
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 23:19:39 +0000 (01:19 +0200)] 
sexy sipecky

7 years agoUprava okraju
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 23:07:53 +0000 (01:07 +0200)] 
Uprava okraju

7 years agoLepsi okraje u stitku
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 22:18:08 +0000 (00:18 +0200)] 
Lepsi okraje u stitku

7 years agoAlfaverze GUI na tisk štítků
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 22:15:19 +0000 (00:15 +0200)] 
Alfaverze GUI na tisk štítků

7 years agoOprava prevodu z PS do PNG pro novejsi verzi GNU barcode
Thomas Mudrunka [Fri, 14 Jun 2013 21:17:11 +0000 (23:17 +0200)] 
Oprava prevodu z PS do PNG pro novejsi verzi GNU barcode

7 years agoOprava carovejch kodu
root [Fri, 14 Jun 2013 20:24:41 +0000 (22:24 +0200)] 
Oprava carovejch kodu

7 years agoVykopnuti nulovejch poctu ze soupisky
Thomas Mudrunka [Wed, 12 Jun 2013 12:30:52 +0000 (14:30 +0200)] 
Vykopnuti nulovejch poctu ze soupisky

7 years agoURL encode v kase
Thomas Mudrunka [Mon, 3 Jun 2013 22:27:41 +0000 (00:27 +0200)] 
URL encode v kase

7 years agoNyni nelze zadnymu modelu nastavit, ze nema seriaky
Thomas Mudrunka [Sun, 2 Jun 2013 00:32:54 +0000 (02:32 +0200)] 
Nyni nelze zadnymu modelu nastavit, ze nema seriaky

7 years agoPoznamky do budoucna...
Thomas Mudrunka [Sun, 2 Jun 2013 00:10:57 +0000 (02:10 +0200)] 
Poznamky do budoucna...

7 years agoMezisoučty v kase (sem zvědavej při kolika radcich se to vysere :-)
Thomas Mudrunka [Sat, 1 Jun 2013 23:53:17 +0000 (01:53 +0200)] 
Mezisoučty v kase (sem zvědavej při kolika radcich se to vysere :-)

7 years agoOprava linku
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 14:29:06 +0000 (16:29 +0200)] 
Oprava linku

7 years agoAktualni SQL dump
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 07:27:43 +0000 (09:27 +0200)] 
Aktualni SQL dump

7 years agoZámek skladu se nyní nevztahuje na jeho autora...
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 07:23:41 +0000 (09:23 +0200)] 
Zámek skladu se nyní nevztahuje na jeho autora...

7 years agoHezčí zámky
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 07:06:19 +0000 (09:06 +0200)] 
Hezčí zámky

7 years agoPodpora měsíčních přehledů kasy
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 06:33:27 +0000 (08:33 +0200)] 
Podpora měsíčních přehledů kasy

7 years agoVyraznejsi hlasky
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 05:45:53 +0000 (07:45 +0200)] 
Vyraznejsi hlasky

7 years agoKontrolni hlaska v kase
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 05:43:41 +0000 (07:43 +0200)] 
Kontrolni hlaska v kase

7 years agoRozdeleni uctu do radek
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 05:27:48 +0000 (07:27 +0200)] 
Rozdeleni uctu do radek

7 years agoLepsi redirect
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 05:14:19 +0000 (07:14 +0200)] 
Lepsi redirect

7 years agoMFG stary php na produkcnim serveru
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 05:09:35 +0000 (07:09 +0200)] 
MFG stary php na produkcnim serveru

7 years agoHezci JSON z kasy
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 04:54:42 +0000 (06:54 +0200)] 
Hezci JSON z kasy

7 years agoJSON API ke kase
Thomas Mudrunka [Fri, 31 May 2013 04:43:44 +0000 (06:43 +0200)] 
JSON API ke kase

7 years agoTucnej napis
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 23:26:43 +0000 (01:26 +0200)] 
Tucnej napis

7 years agoLepší hláška
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 23:25:57 +0000 (01:25 +0200)] 
Lepší hláška

7 years agoPosledni cilovy ucet
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 20:39:06 +0000 (22:39 +0200)] 
Posledni cilovy ucet

7 years agoPrejmenovani tabulky bank na transaction
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 19:18:51 +0000 (21:18 +0200)] 
Prejmenovani tabulky bank na transaction

7 years agoPrasacka parametrizace tabulky transakci
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 19:15:23 +0000 (21:15 +0200)] 
Prasacka parametrizace tabulky transakci

7 years agoOprava databaze
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 04:02:12 +0000 (06:02 +0200)] 
Oprava databaze

7 years agoOmezeni delky komentare, tak jak je v DB
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 01:59:17 +0000 (03:59 +0200)] 
Omezeni delky komentare, tak jak je v DB

7 years agoPodpora prejmenovani a ruseni uctu v bance
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 01:52:29 +0000 (03:52 +0200)] 
Podpora prejmenovani a ruseni uctu v bance

7 years agoOprava indentace
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 01:33:17 +0000 (03:33 +0200)] 
Oprava indentace

7 years agoZjednoduseni vypisu
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 01:32:41 +0000 (03:32 +0200)] 
Zjednoduseni vypisu

7 years agoVylepseni chybovejch hlasek
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 01:29:03 +0000 (03:29 +0200)] 
Vylepseni chybovejch hlasek

7 years agoVylepseni prekladu
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 01:20:00 +0000 (03:20 +0200)] 
Vylepseni prekladu

7 years agoHezčí přehled v bance
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 01:17:36 +0000 (03:17 +0200)] 
Hezčí přehled v bance

7 years agoHezčí tabulka
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 00:46:36 +0000 (02:46 +0200)] 
Hezčí tabulka

7 years agoHandlovani zapornejch cisel v bance
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 00:26:15 +0000 (02:26 +0200)] 
Handlovani zapornejch cisel v bance

7 years agoSQL dump k predchozimu commitu
Thomas Mudrunka [Sat, 25 May 2013 00:00:19 +0000 (02:00 +0200)] 
SQL dump k predchozimu commitu

7 years agoPodpora kasy
Thomas Mudrunka [Fri, 24 May 2013 23:58:48 +0000 (01:58 +0200)] 
Podpora kasy

7 years agoMalinka priprava locku
Thomas Mudrunka [Fri, 24 May 2013 21:22:13 +0000 (23:22 +0200)] 
Malinka priprava locku

7 years agoVypis stavu pro konkretni mesice
Thomas Mudrunka [Tue, 26 Mar 2013 15:15:35 +0000 (16:15 +0100)] 
Vypis stavu pro konkretni mesice

7 years agoDefaultne skryvat z eshopu
Thomas Mudrunka [Wed, 19 Dec 2012 19:54:26 +0000 (20:54 +0100)] 
Defaultne skryvat z eshopu

7 years agoHledej polozku
Thomas Mudrunka [Mon, 22 Oct 2012 18:19:33 +0000 (20:19 +0200)] 
Hledej polozku

7 years agoUz funguje razeni podle libovolnejch sloupcu...
Thomas Mudrunka [Mon, 22 Oct 2012 17:39:49 +0000 (19:39 +0200)] 
Uz funguje razeni podle libovolnejch sloupcu...

7 years agoEscapovani v Query knihovne
Thomas Mudrunka [Mon, 22 Oct 2012 17:23:41 +0000 (19:23 +0200)] 
Escapovani v Query knihovne

7 years agoKnihovna pro generovani query stringu, fix blbosti s orderby
Thomas Mudrunka [Mon, 22 Oct 2012 17:17:04 +0000 (19:17 +0200)] 
Knihovna pro generovani query stringu, fix blbosti s orderby

7 years agonbsp pred orderby sipkama
Thomas Mudrunka [Fri, 19 Oct 2012 23:59:43 +0000 (01:59 +0200)] 
nbsp pred orderby sipkama

7 years agoPripravy na orderby v tabulkach
Thomas Mudrunka [Fri, 19 Oct 2012 23:55:29 +0000 (01:55 +0200)] 
Pripravy na orderby v tabulkach

7 years agolepsi hlasky v add relations (wolfuv pozadavek)
Thomas Mudrunka [Fri, 19 Oct 2012 18:32:39 +0000 (20:32 +0200)] 
lepsi hlasky v add relations (wolfuv pozadavek)

7 years agoDalsi vylepseni hromadnyho naskladnovani (bohuzel to rozbilo tipovani dodavatele...
Thomas Mudrunka [Fri, 19 Oct 2012 17:39:44 +0000 (19:39 +0200)] 
Dalsi vylepseni hromadnyho naskladnovani (bohuzel to rozbilo tipovani dodavatele, wolfuv pozadavek)

7 years agoZjednoduseni naskladnovani + hadani dodavatele (Wolfovo zadost)
Thomas Mudrunka [Fri, 19 Oct 2012 16:42:46 +0000 (18:42 +0200)] 
Zjednoduseni naskladnovani + hadani dodavatele (Wolfovo zadost)

7 years agoCeny bez DPH
Thomas Mudrunka [Fri, 19 Oct 2012 16:21:18 +0000 (18:21 +0200)] 
Ceny bez DPH

7 years agoPodrobna financni statistika jednotlivych stavu (na zadost Lotka)
Thomas Mudrunka [Fri, 19 Oct 2012 16:17:09 +0000 (18:17 +0200)] 
Podrobna financni statistika jednotlivych stavu (na zadost Lotka)

7 years agoPredpokladana a Doporucena cena pro debily (wolfuv pozadavek)
Thomas Mudrunka [Thu, 11 Oct 2012 20:59:32 +0000 (22:59 +0200)] 
Predpokladana a Doporucena cena pro debily (wolfuv pozadavek)

8 years agoObrana proti debilite
Thomas Mudrunka [Sat, 4 Aug 2012 16:18:46 +0000 (18:18 +0200)] 
Obrana proti debilite

8 years agoFix vyhledavani...
Thomas Mudrunka [Tue, 31 Jul 2012 18:18:01 +0000 (20:18 +0200)] 
Fix vyhledavani...

8 years agoNyni nejde udelat anonymni lock skladu
Thomas Mudrunka [Sun, 29 Jul 2012 19:51:24 +0000 (21:51 +0200)] 
Nyni nejde udelat anonymni lock skladu

8 years agoVylepseny relace
Thomas Mudrunka [Sun, 29 Jul 2012 19:33:40 +0000 (21:33 +0200)] 
Vylepseny relace

8 years agoStatistiky odted nejsou fatalni
Thomas Mudrunka [Sun, 29 Jul 2012 19:15:58 +0000 (21:15 +0200)] 
Statistiky odted nejsou fatalni

8 years agosafe_query_fetch() ted nemusi byt fatalni
Thomas Mudrunka [Sun, 29 Jul 2012 19:09:02 +0000 (21:09 +0200)] 
safe_query_fetch() ted nemusi byt fatalni

8 years agoLepsi escapovani v migratoru
Thomas Mudrunka [Sun, 29 Jul 2012 19:03:06 +0000 (21:03 +0200)] 
Lepsi escapovani v migratoru

8 years agoSQL databaze s podporou locku
Thomas Mudrunka [Sun, 29 Jul 2012 12:24:14 +0000 (14:24 +0200)] 
SQL databaze s podporou locku

8 years agoZamky uz umoznuji zamknout POST akce
Thomas Mudrunka [Sun, 29 Jul 2012 00:00:53 +0000 (02:00 +0200)] 
Zamky uz umoznuji zamknout POST akce

8 years agoFix indentace
Thomas Mudrunka [Sat, 28 Jul 2012 23:47:08 +0000 (01:47 +0200)] 
Fix indentace

8 years agoVylepseni zamku
Thomas Mudrunka [Sat, 28 Jul 2012 23:38:51 +0000 (01:38 +0200)] 
Vylepseni zamku

8 years agoZamky sice zatim nic nezamykaji, ale ukazuji varovani nahore v zahlavi
Thomas Mudrunka [Sat, 28 Jul 2012 23:35:35 +0000 (01:35 +0200)] 
Zamky sice zatim nic nezamykaji, ale ukazuji varovani nahore v zahlavi

8 years agoGUI pro locky
Thomas Mudrunka [Sat, 28 Jul 2012 23:28:32 +0000 (01:28 +0200)] 
GUI pro locky

8 years agoVylepšení podprahového školení
Thomas Mudrunka [Wed, 25 Jul 2012 22:11:04 +0000 (00:11 +0200)] 
Vylepšení podprahového školení

8 years agoPo zmenach v DB se umoudrilo ORDER BY
Thomas Mudrunka [Wed, 25 Jul 2012 21:54:49 +0000 (23:54 +0200)] 
Po zmenach v DB se umoudrilo ORDER BY

8 years agoOprava statistiky
Thomas Mudrunka [Wed, 25 Jul 2012 21:51:24 +0000 (23:51 +0200)] 
Oprava statistiky

8 years agoUcesani zahlavi tabulky
Thomas Mudrunka [Wed, 25 Jul 2012 21:45:38 +0000 (23:45 +0200)] 
Ucesani zahlavi tabulky

8 years agoOprava nekterych veci rozbitych pri prechodu na novy system carovych kodu
Thomas Mudrunka [Wed, 25 Jul 2012 21:41:34 +0000 (23:41 +0200)] 
Oprava nekterych veci rozbitych pri prechodu na novy system carovych kodu

8 years agoTrochu vic user-friendly prace se sloucenymi carovymi kody
Thomas Mudrunka [Wed, 25 Jul 2012 21:20:30 +0000 (23:20 +0200)] 
Trochu vic user-friendly prace se sloucenymi carovymi kody

8 years agoSchovan bordel z vypisu
Thomas Mudrunka [Wed, 25 Jul 2012 20:46:02 +0000 (22:46 +0200)] 
Schovan bordel z vypisu

8 years agoPridani nekolikanasobnych carovych kodu do vypisu modelu
Thomas Mudrunka [Tue, 24 Jul 2012 14:20:27 +0000 (16:20 +0200)] 
Pridani nekolikanasobnych carovych kodu do vypisu modelu

8 years agoKosmeticka uprava po novinkach
Thomas Mudrunka [Tue, 24 Jul 2012 13:51:01 +0000 (15:51 +0200)] 
Kosmeticka uprava po novinkach

8 years agoFix vetsiny veci co se posraly presunutim barcodu do zvlastni tabulky
Thomas Mudrunka [Tue, 24 Jul 2012 13:48:02 +0000 (15:48 +0200)] 
Fix vetsiny veci co se posraly presunutim barcodu do zvlastni tabulky

8 years agoPrvni pokus o osamostatneni carovych kodu, bohuzel to rozbilo asistenty a razeni...
Thomas Mudrunka [Tue, 24 Jul 2012 13:03:41 +0000 (15:03 +0200)] 
Prvni pokus o osamostatneni carovych kodu, bohuzel to rozbilo asistenty a razeni ORDER BY

8 years agoHromadny naskladnovani je nyni vic user-friendly
Thomas Mudrunka [Thu, 19 Jul 2012 18:55:46 +0000 (20:55 +0200)] 
Hromadny naskladnovani je nyni vic user-friendly

8 years agoMulti naskladnovani...
Thomas Mudrunka [Thu, 19 Jul 2012 18:42:59 +0000 (20:42 +0200)] 
Multi naskladnovani...

8 years agoVylepseni prekladu
Thomas Mudrunka [Thu, 19 Jul 2012 18:17:21 +0000 (20:17 +0200)] 
Vylepseni prekladu

This page took 0.929031 seconds and 4 git commands to generate.