Workaround for x86_64: inhibit ANSW_AGENT*
authorHarvie <tomas@mudrunka.cz>
Wed, 18 Jan 2012 02:31:24 +0000 (03:31 +0100)
committerHarvie <tomas@mudrunka.cz>
Wed, 18 Jan 2012 02:31:24 +0000 (03:31 +0100)
answerscripts.c

index e997d0d..e8a2ff3 100755 (executable)
@@ -199,10 +199,12 @@ static PurplePluginInfo info = {
 
 static void init_plugin(PurplePlugin * plugin) {
        //Export static environment variables
-       const char * core_ui = purple_core_get_ui() != 0 ? (const char *) purple_core_get_ui() : "";
-       const char * core_version = purple_core_get_version() != 0 ? (const char *) purple_core_get_version() : "";
-       setenv(ENV_PREFIX "L_AGENT", (char *) core_ui, 1);      //ID of IM client used with answerscripts
-       setenv(ENV_PREFIX "L_AGENT_VERSION", (char *) core_version, 1); //Version of client
+       #ifndef __x86_64__ //Workaround for x86_64 (where this causes problems pro unknown reason)
+               const char * core_ui = purple_core_get_ui() != 0 ? (const char *) purple_core_get_ui() : "";
+               const char * core_version = purple_core_get_version() != 0 ? (const char *) purple_core_get_version() : "";
+               setenv(ENV_PREFIX "L_AGENT", (char *) core_ui, 1);      //ID of IM client used with answerscripts
+               setenv(ENV_PREFIX "L_AGENT_VERSION", (char *) core_version, 1); //Version of client
+       #endif
 }
 
 PURPLE_INIT_PLUGIN(autoanswer, init_plugin, info)
This page took 0.11952 seconds and 4 git commands to generate.